Gem de caise (350g)
Caise bine coapte, putin zahar, multa rabdare caci se fierbe la un foc domol, si va iesi un gem aparte. Este unul dintre cele mai aromate gemuri. In lunile de iarna obisnuiesc sa coc paine in casa. Mai tot timpul, dintr-o bucata de aluat si un gem de caise fac o tava de cornuri. Dar ce cornuri ... ! Simplitatea aluatului face sa iasa in evidenta aroma gemului de caise. Sunt nemaipomenite, asa imi place sa-mi cresc copiii. Sa le sadesc amintiri care ii vor urmari tot restul vietii.
Astfel, mereu isi vor aminti de mama lor si de mirosurile pe care le starnea aceasta prin bucatarie. Va poftesc sa incercati, iar daca nu e timp pentru cornuri, este foarte bine si cu o felie de paine prajita, unsa cu putin unt, si o cana cu lapte caldut. Veti avea astfel ceea ce multi altii au pierdut. Veti fi cu mult mai bogati. Nu trebuie sa lasam evolutia de astazi sa ne faca sa pierdem tot ceea ce avem mai de pret.
Specificatii | |
Am folosit: | caise, zahar |
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: