Cum se produce

Acasa la "Vrancioaia" timpul a stat in loc, cel putin asta am dorit sa facem, sa nu lasam evolutia sa ne faca sa uitam de origini, de cum se facea totul odata si cat de bune erau produsele preparate acasa, traditional. Pentru realizarea produselor noastre toate etapele parcurse sunt facute manual. Si cand spunem manual ne referim la tot: scoaterea samburilor din fructe la dulceata, decojitul ardeilor copti pe gratare in aer liber, umplerea borcanelor, etichetarea ... totul.

 

Este multa munca dar o sa intelegeti ca se merita! Asta face ca produsele noastre sa fie speciale, mult mai bune si foarte gustoase. Alegem de fiecare data tot ce-i mai bun, cele mai sanatoase fructe si legume, bine coapte pe care le pregatim cu mare dragoste. Nu este de neglijat dibacia bucatarului, trebuie sa simti cand focul trebuie domolit, trebuie sa simti cand totul este gata. Nu facem pur si simplu zacusca si dulceata!

 

Pastrand traditia mostenita de la bunicii nostri, am reusit sa aducem pe piata produse foarte apreciate, produse care deja au un renume: zacusca, dulceatasi alte produse care chiar sunt ca alta data. De asemenea va oferim siguranta ca veti cumpara un produs 100% natural, fara adaos de aditivi sau conservanti facut intr-un mod traditional. Acestea fiind spuse, astept sa ne cunoastem si sa legam o prietenie.

 

Aici avem o filmare din emisiunea "Viata Satului" de la TVR. Filmarea este mai veche, insa gustul si calitatea produselor noastre au ramas neschimbate. Folosim aceleasi ingrediente de care va spuneam mai devreme, alese cu grija, cumparate de la oameni simpli doar atunci cand sunt bine coapte. 

Webdesign, Magazin online la cheie