Dulceata de mure (230g)
Ca toate fructele de padure, murele au si ele o multime de proprietati. Astazi alegem sa folosim murele de padure (salbatice) si nu pe cele de plantatie. Sunt mai aromate, iar calitatea fructului este superioara. Astfel, dulceata insasi devine si ea mai presus de orice alta dulceata din mure. Zona judetului Neamt este cunoscuta prin maiestria producerii dulceturilor fructelor de padure, si si-a creat un renume in acest sens.
Toate manastirile fac astfel de dulceturi si ii fac si pe cei de departe sa fie mai veseli, cu o simpla lingurita de dulceata de buna calitate. Maicutele sunt primitoare ... veniti de vedeti! Murele se coc vara tarziu. Atunci este si timpul pentru ca dulceata sa fie facuta, una dintre cele mai dulceturi de pretutindeni. Poate chiar sa schimbe tonusul unei persoane intr-o zi mohorata de iarna. Ar putea fi numita "magie".
Specificatii | |
Am folosit: | mure, zahar, lamaie |
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: